Lämna sidan Lämna sidan
Chatta med oss Chatta med oss

Hjälp oss

Det finns flera olika sätt att stödja Kvinnojouren Borås arbete. Du kan bli medlem i föreningen, du kan bli volontär och du kan ge gåvor. Vilket du än väljer är vi mycket tacksamma för det stöd vi får.

Medlemskap

Om du ställer upp på vår värdegrund kan du bli medlem i Kvinnojouren Borås! Genom ditt medlemskap stödjer du vår verksamhet. Det kostar 100 kr per år. Sätt in det på bankgiro: 5335-0252 och skriv ditt namn, adress, telefonnummer och mejladress samt att det gäller medlemskap. Eller swisha till nr 123 023 03 00. Glöm inte att skriva dina kontaktuppgifter och att det gäller medlemskap!

Bli volontär

Vill du arbeta aktivt för ett jämställt samhälle utan våld? Då kan du bli volontär hos oss. Våra volontärer hjälper till med olika saker, till exempel som kontaktpersoner till de som bor hos oss. Vill du veta mer eller bli volontär? Hör då av dig till oss! Tel: 010 45 50 365, e-post: infokj@ktjboras.se.

Gåvor

Vi tar också tacksamt emot gåvor, som kan sättas in på samma bankgiro- eller swishnummer. Sådana pengagåvor sparas sedan på ett särskilt konto och används till att ge våra gäster lite guldkant: kanske en utflykt, ett restaurangbesök eller ett besök på badhuset.

Bli medlem

Som medlem blir du till exempel inbjuden till våra medlemsmöten, där vi brukar ha intressanta föreläsningar.

Läs mer

Bli volontär

Som volontär deltar du i vårt arbete på olika sätt.

Läs mer

Ge ekonomiskt stöd

Det går också bra att skicka ett ekonomiskt bidrag, stort eller litet. Alla sådana går till att ge lite guldkant i vardagen åt dem som vi hjälper.