Lämna sidan Lämna sidan
Chatta med oss Chatta med oss

Skänk en gåva

Vi tar tacksamt emot alla gåvor, stora som små. De används oavkortat för att ge lite guldkant till de personer som bor hos oss.

Skänk en gåva

De flesta som bor på vårt skyddade boende har behövt lämna det mesta av sina tillhörigheter när de lämnade sitt hem. Det gör att många har behov av saker som en annan tar för givet. Det kan vara allt från kläder och skönhetsprodukter, till sängar och bord. Ibland behöver vi eller någon utav våra placeringar saker, exempelvis i samband med utflytt. I dessa fall lägger vi ut på vår Facebook sida eller HÄR.

Ekonomiskt stöd

Vi tar också tacksamt emot gåvor, som kan sättas in direkt till vårt konto. Sådana pengagåvor sparas sedan på ett särskilt konto och används till att ge våra gäster lite guldkant: kanske en utflykt, ett restaurangbesök eller ett besök på badhuset. Bankgiro: 5335-0252 Swisha till nr 123 023 03 00.  

Du kan också skänka pengar i någons namn och ge bort ett gåvobevis i present

Följ då dessa instruktioner: 1. Välj hur mycket pengar du vill skänka. 50kr, 100kr, 200kr eller valfri högre summa. 2. Swisha summan till 123 023 03 00 eller sätt in summan på bankgiro: 5335-0252. 3. Märk din överföring med "Gåva från..." 4. Klicka sedan HÄR för att ladda ner och skriva ut ditt gåvobevis. Det kan du sedan fylla i själv efter att du skrivit ut det.