Lämna sidan Lämna sidan
Chatta med oss Chatta med oss

Vill du engagera dig i Tjejjouren Borås?

Om du delar våra idéer kan du engagera dig i Tjejjouren Borås på flera olika sätt.

På Tjejjouren Borås arbetar vi för ett jämställt samhälle fritt från våld. Detta gör vi på tre olika sätt. Stöttande, förebyggande och opinionsbildande.

Du som är över 18 år och delar vår feministiska värdegrund är välkommen att bli volontär hos oss och får då möjlighet att både stötta de som är utsatta, men också arbeta våldsförebyggande genom att exempelvis bli instruktör i feministiskt självförsvar.

Har du inte möjlighet att bli volontär men vill ändå bidra? Se flikarna ”Bli medlem” och ”Skänk en gåva” för mer information om hur du kan stötta oss på annat sätt.

Vill du bli volontär?

Du som är tjej och över 18 år kan bli volontär hos oss. Du behöver ingen förkunskap, bara hjärtat på rätt ställe och en feministisk värdegrund.

Läs mer

Bli medlem

Har du svårt att hitta tid just nu att bli volontär men vill ändå stötta oss och vårt arbete? Bli medlem i Kvinno- och tjejjouren Borås!

Läs mer

Ge ekonomiskt stöd

Vill du skänka en gåva till oss på Tjejjouren Magnolia för att stötta vårt arbete? Gåvan till oss kan enkelt bli till en present till någon du tycker om genom att ladda ner och skriva ut vårt gåvobevis.